Velkommen til Vingesusets gæstebog

Jeg er ikke opdrætter, så jeg har ingen unger til salg.

Skrevet af Henrik, d. 07-06-2013

Hej

Tak for sidst det var sku en hyggelig tur.

Det er godt nok nogle dejlige gøjer du har haft kan godt forstå du gerne vil har et sted hvor der er plads til dem.

Hilsen Merete og Henrik

Skrevet af jeanett rasmussen, d. 28-03-2013

hej jeg har fundet din flotte hjemmeside hold da op..det er et rigtig fugleliv.jeg er 56år og er sprunget ud i at håndopmade to dværgpapegøjer...jeg er nu på uge 4...de er omkring 6 uger nu...og jeg ville gerne havde dem til at spise selv..men ak de vil ikke..jeg tilbyder korn grønt og frugt hver dag samt lidt æggefoder...de spiser hvad der kan ligge på en halv lillefingernegl...jeg har læst mig tyk og tyndt igennem rigtig mange sider uden held om et svar på hvordan jeg får dem til at spise selv..og hvordan jeg går ned i måltider...jeg mader hver 3 time og holder fri 6 timer om natten...har læst rigtig meget om foder så har bestilt zopreem som kommer på tirsdag..efter påsken...og håber og ber til at det vil friste dem...jeg har tænkt at kun fodrer med zopreem og frugt samt gønt...ved heller ikke rigtig hvordan jeg trapper dem ned i håndopmadning...det er som sagt hver 3 time jeg mader skal jeg gå ned til hver 4 time når de spiser selv? altså 5 gange i døgnet i stedet for 6 gange? håber på din hjælp da det ikke er til at finde en side der handler om mine spørgsmål...jeg er på fugletossen men ingen svarer mig...jeg har søgt om at komme ind på fugle forum men er ikke godkendt endnu...alt andet har jeg læst mig til alt om håndopmadning,burindretning,naturpinde,sandy.p. pinde legetøj,foder,papegøjesprog,træning ovs ovs...jeg er en stor dyre ven og ønsker kun det bedste for mine to søde gøjer,har også købt stort bur de skal over i når de er færdige med deres lille begynderbur....som sagt håber du kan hjælpe mig....jeg fandt dig på den side der hedder dyr og foder men jeg kan ikke skrive til den mail de har derinde der hedder lone12@mail.dk den bliver retuneret..så jeg ved ikke hvordan jeg skal handle derinde? ville gerne købe nogle sandy.p. pinde m.m....nå god påske og håber at høre fra dig mvh jeanett..

Skrevet af GøjeFar Per, d. 27-01-2013

Hej Sanne - Vældig flot hjemmeside - Godt gået... Har nydt den...

Skrevet af Anni IDA`s mor, d. 11-10-2012

GUDSKELOV at der findes gøjemennesker som vil dele viden med alle os (SOM BLIVER GØJEMOR)om 1 uges tid,jeg har virkelig brugt RIGTIG meget tid på at sætte mig ind i vores nye medlem af familiens behov og er lykkelig for alle de seriøse steder jeg har kunnet hentet viden og jeres erfaringer er guld værd.TUSIND TAK .

Skrevet af Roland Ingwes, d. 28-08-2012

Til dig den med denne hjemmeside,jeg vil bare stille dig et spørgsmål??? HVILKEN MASKESTØRELSE bruger du i din udendøres voilier,0jeg har søgt diverse hjemmesider for at finde den størelse til min Gøje volier og måske er jeg også så heldig at du kan huske hvor du har købt det,

PÅ FORHÅND TAK.
Gøje/Roland.

Skrevet af Roland, d. 09-08-2012

Det må jeg givede ret i, at det er en fed side du her har lavet med rigtig billeder af dine gøjer,bare det var mig men er for dum til at finde ud af det.
GOD SOMMER.Roland

Skrevet af morten, d. 01-08-2012

Flot hjemmeside og fine billeder .

Skrevet af Heidi Jensen, d. 18-05-2012

Hej igen
Mange tak for dit svar:) Jeg ku godt se bagefter, at du ikke opdrætter, men der var det for sent. Jeg er klar over, at større papegøjer kan skade de mindre, men ingen grund til at sætte en dværg aras liv på spil, amazoner er ikke til at spøge med.

Skrevet af Heidi Jensen , d. 17-05-2012

Hejsa
Opdrætter du evt blåpandende dværgara?
Jeg kan ikke rigtig lige finde rundt herinde, så har ikke helt fundet ud af det endnu ;-) Det kunne været spændende med en håndopmadet unge nemlig, vi har to amazoner i forvejen. Kh Heidi

Skrevet af Heidi Jensen , d. 17-05-2012

Hejsa
Opdrætter du evt blåpandende dværgara?
Jeg kan ikke rigtig lige finde rundt herinde, så har ikke helt fundet ud af det endnu ;-) Det kunne været spændende med en håndopmadet unge nemlig, vi har to amazoner i forvejen. Kh Heidi

Skrevet af Funda, d. 25-04-2012

Sorry, jeg bemærkede først lige at du ikke har nogen unger til salg. Så jeg prøver igen. Kender du nogen der sælger blågul ara papegøjer ?:)
Vh
Funda

Skrevet af Funda, d. 25-04-2012

Hej,

min mand og jeg er på udkig efter en blågul ara papegøje. Har du nogen til salg? og evt, også pris på sådan en.

Tak på forhånd
Funda

Skrevet af Bent Olsen, d. 05-04-2012

Rigtig flot side du har lavet, masser af god information. Har du lyst er du velkommen til at lave nogle indlæg på www.fuglelex.dk dit navn bliver naturligvis nævnt. Godt arbejde:-)

Skrevet af Bjarke, d. 03-04-2012

Hej hvor maget skal du have fur en dværg ara unge mvh Bjarke

Skrevet af Vibeke, d. 03-03-2012

Jeg har arvet en amazon papegøje fra min bror. Jeg har besluttet mig for at beholde den og har nu fået den hjem fra Dyrenes beskyttelse, som har passet den nogle uger. Den er efterhånden faldet til i de nye omgivelser, men vil ikke ud af buret eller sidde på hånden. Den er ca. 12 år og har været vant til det, men vist for mange år siden. Hvad kan jeg gøre for at lokke den ud og gøre den tam igen?

Nyeste kommentarer

28.06 | 15:16

Pipper hedder pipper, men hvis du vil vide hvad der er for en papegøje, ...

28.06 | 11:44

Hejsa hvad hedder pipper?????? Den er bare så flot, jeg er helt fo...

24.01 | 16:52

Hej Jesper Jeg kender ingen opdrættere af hyacint ara’er. Jeg ved, de er me...

24.01 | 16:47

Hejsa, jeg søger hyacint ara, ville det være en mulighed for en behjælpeli...