Velkommen til Vingesusets gæstebog

Jeg er ikke opdrætter, så jeg har ingen unger til salg.

Skrevet af Mikael Hansen, d. 11-01-2010

Hey :-)

MEGET FLOT Hjemmeside MÅ jeg Sige !!!
Med VIRKELIG Mange FLOTTE Billeder !!!

Mange Tak for Kigget *Smiler*

Venlig Hilsen fra Mikael Hansen

Skrevet af ole limskov, d. 15-12-2009

Hej. Det er godt nok nogle flotte gøjer du har. jeg har lige fået en grå joko(8 mrd) den er meget tam. Nu vil jeg gerne her til sommer have den med ud i haven, men jeg vil ikke have den stækket. jeg havde tænkt mig en eller anden form for kæde/lænke, men jeg kan ikke rigtig finde nogle. skulle du måske have nogen erfaring med det og vide hvor jeg kan købe det. Med Venlig Hilsen Ole Limskov

Skrevet af Maria, d. 26-11-2009

Hvor er det nogle kære søde papegøjer du har, og hvor er de dog farverige og flotte. Især Araen har nogle rigtig flotte kontrast farver. Kan den tale?

Kræver det ikke rigtig meget tid, at have så mange fugle? De skal vel plejes og passes individuelt?

Glædelig jul

Skrevet af Daniele, d. 21-11-2009

P.S.

kan godt li farverne: pink blå og orange xD

Skrevet af Daniele, d. 21-11-2009

hej!

Jeg er en pige på 12 år som meget har ønsket mig en papegøje. til sidste jul købte min mormor så en undulat (staves) men det er ikke rigtigt det samme (tror jeg). jeg vil godt have en fugl som er tam, kan lære at tale, og har nogle seje farver! jeg bor i et lille hus og har nok ikke så mange penge, og aner ikke hvor der kunne stå et papegøje bur!? men vis self. gerne have den på mit værelse. men jeg har lige fået gultæppe på. Kan man ikke bare ligge noget plastik under :3? og så ville jeg høre hvad for en papegøje som we godt til at snakke, let at gøre tam, og har flotte farver, og er god til børn?

Skrevet af Johnny, d. 20-11-2009

Hejsa!

Jeg er i den situation, at jeg de sidste par år har ønsket at få en papegøje ind i mit hus. Der er dog modstridigheder med denne beslutning, da en af tingene ved en papegøje er leve tiden. Dette begrænser jo kraftig hvilke arter man kan kigge på.

Jeg har netop nu 2 undulater, som jeg elsker højt og de skal på ingen måde til sidesættes men jeg ville også gerne have en "rigtig" gøje i overkommelig størelse og leve alder, derfor er nymfeparakitter jo oplagt. Men der er jo altså også andre arter i den størelse, Caique, Dværgara osv...

Jeg kender ikke så meget til D-Araerne men har læst mig til at de er reelt stort set med samme sind som deres kæmpe artsfæller og vil jo derfor være oplagt at fokuser på. En stor papegøje i en lille krop.

Spørgsmålene er jo så
- kan de sammen med undulaterne?
- er det en valid første gangsfugl?
- pris?
- opdrættere du?

Håber du har tid til at give lidt information om Dværgaraerne.

på forhånd tak!

Skrevet af kim, d. 10-11-2009

hej jeg vil lige høre om du håndopmadet Blåpandet Amazone som du så sælger

Skrevet af Rose, d. 11-10-2009

Hej jeg synes at alle dine papegøjer er enorm søde, man bliver helt fristet til at købe en papegøje.

jeg har en grå papegøje jeg har passet den siden den var et par uger så jeg har haft den siden den var helt lille, jeg har ca haft den i 2-3 måneder, jeg er gravid og fik afhvide at det ikke er så godt for mig at fodre den eller komme for tæt på den, så min mand har fodret den og han giver den meget mere opmærksomhed end jeg gøre, så jeg frygter helt at den ikke kan lide mig, da jeg tit bare står i baggrunden og ser på.

havde forresten et spørgsmål til, hvornår begynder den at tale og hvor meget tid skal man bruge på at lære den det??

Skrevet af Susanne, d. 27-08-2009

Hej Sanne. Rigtig fin side du har lavet her. Jeg får det indtryk at du ved meget om Papegøjerne. Jeg er ved at købe en Blåpanet Amazone, en unge fra i år - Ham jeg har tænkt mig at handle med siger den ene er født den 30. juni men først er klar til at komme fra forældrene om 3 uger, jeg synes det lyder af lang tid. Hvad mener du? Jeg kunne jo made den lidt, den spiser selv nu og var på pind den 13 i denne måned. Jeg vil jo gerne gøre den tam, så derfor ikke vente for længe med at få den. Han siger jeg skal vælge en han da han oplever at hannerne søger mest til os kvinder og omvendt - Du skriver ikke noget om du har problem med din hun? Hvad er din erfaring, har det betydning? Han har tre unger og den ene vil jeg særlig gerne have, den har meget blå i panden og kun lidt gul. De er endnu ikke testet. Og så tænker jeg også på om det er svært at gøre den tam når den ikke er håndopmadet? Skulle jeg heller finde en der var det? - Jeg synes jo det ser ud til der er betydlig prisforskel. Håber du vil hjælpe mig til at træffe de rigtig beslutninger... Jeg regner jo med at skulle have den resten af livet. Hilsen Susanne

Skrevet af Susanne, d. 24-08-2009

Hej Sanne den er sandelig flot din hjemmeside med alle dine gøjer. De var godt nok søde de små Ara unger fantastiske faver de har alle gøjerne,jeg må høre næste gang jeg ser dig om det er dig selv der har taget billederne som du har på din hjemmeside.
JEG TAGER HATTEN AF FOR DET STORE ARBEJDE JEG VED DU HAR NÅR MAN HAR PAPEGØJER

Skrevet af Lone, d. 22-08-2009

Hejsa.
Flot hjemmeside.
Vi er lige ved at skulle passe en papegøje....HJÆLP*smiler*
Den er ikke tam som sådan, men alligevel vant til mennesker omkring sig, men ikke fysisk kontakt. Vi vil kontakte dyrecenter mandag, men kan du komme med råd om hvad vi skal give den ud over almindelig fugle - papegøje mad inden vi kan komme i kontakt med dyrerhandlen. Tror det er en grøn papegøje...Men ikke grøn ara...
Menneskerne vi skal passe fuglen for, har ingen viden om den...
Med Venlig Hilsen Per og Lone.

Skrevet af Anette Madsen, d. 14-08-2009

Hej Sanne - Det ser godt ud ! Sikke mange du er ved at have... hmmm gad vide hvor mange det ender med ;) mvh Anette

Skrevet af camilla , d. 18-07-2009

hej. når mine dyr dør vil jeg gerne have en amazonepapegøje.men ved du hvor mange penge man skal bruge om måneden på foder og frugt, til dem. og hvor meget aktivering de kværer om dagen. og om man kan ligge et tæbbe hrn over buret. når man går i seng om aften. så de ikke vækker ens nabor tideligt næste morgen. knus fra camilla.

Skrevet af johan, d. 10-06-2009

hej, du ligner en ekspert:D mit spørgsmål til eksperten er om papegøjer kan parre sig med forskellige racer og så få unger, altså for eksempel en ara og en amazone parrer sig?

Skrevet af Tolib, d. 23-05-2009

Hej
Jeg har tænkt meget over at købe en Blågulara- papegøje el. måske en militærara, men den skal være hel unge fra starten, for jeg vil selv håndopmade den. Sælger du? Og hvor meget koster sådan en???, Hvis du ikke sælger, så kan du hjælpe mig med at finde en???
På forhånd tak

Nyeste kommentarer

28.06 | 15:16

Pipper hedder pipper, men hvis du vil vide hvad der er for en papegøje, ...

28.06 | 11:44

Hejsa hvad hedder pipper?????? Den er bare så flot, jeg er helt fo...

24.01 | 16:52

Hej Jesper Jeg kender ingen opdrættere af hyacint ara’er. Jeg ved, de er me...

24.01 | 16:47

Hejsa, jeg søger hyacint ara, ville det være en mulighed for en behjælpeli...